Murerfirma Gentofte & Charlottenlund - God service & høj kvalitet

Hos Murerfirmaet HP Jensen udfører vi alsidigt murerarbejde, herunder tilbygninger, ombygninger og reparationsarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler. 


Murerfirma med fokus på kvalitet og service

Som murerfirma lægger vi stor vægt på høj kvalitet og god service, og vi sætter en ære i at levere resultater, hvor der på alle måder er kredset om murerhåndværket. Vores faguddannede medarbejdere har en stor håndværksmæssig kunnen, som kommer til syne i alle dele af arbejdsprocessen. Lige fra den første dialog med dig til selve udførelsen af projektet og den afsluttende gennemgang.


Effektivt murerarbejde

Vi er et murerfirma, der kører i både Gentofte, Charlottenlund og hele Storkøbenhavn. Hos Murerfirmaet HP Jensen har vi stor forståelse for, at man ønsker byggeopgaven udført hurtigst muligt. Derfor arbejder vi altid effektivt – naturligvis uden at gå på kompromis med det gode resultat.


Ønsker du at hører mere om, hvad vi som murerfirma kan tilbyde i Gentofte og Charlottenlund, er du velkommen til at ringe på 39 90 53 39 eller til at skrive på HP@murer-jensen.dk

HVEM ER VI?

Murerfirmaet HP Jensen

CVR:17410334

KONTAKT OS

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

FIND VEJ

Søborg Hovedgade 3
​2870 Dyssegård

PARTNERE

Dansk byggeri

Danaweb A/S​