​Renovering af badeværelse inklusive opsætning af fliser

Når man skal i gang med en badeværelsesrenovering, er det altid bedst, at en professionel håndværker står for det. Murerfirmaet HP Jensen er eksperter inden for renovering af badeværelse og kan bl.a. tilbyde opsætning af fliser og montering af alle hvidevarer og armaturer.

Vi kører ud til både private kunder og erhverv i hele Nordsjælland, f.eks. Hellerup, Charlottenlund og Gentofte.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Helheden inden for badeværelsesrenovering

Især når det kommer til renovering badeværelse, som er et af de rum, vi opholder os meget i, er det vigtigt, at hele rummet hænger sammen. Stil, funktionalitet og æstetisk finish skal danne en helhed for at få rummet til at virke bedst muligt. Det kan også være, at du ønsker et helt nyt badeværelse i forbindelse med ombygning af hus, og så er det andre ting, du skal tage stilling til. Vil du f.eks. have opsætning af fliser af samme type som på et eller flere øvrige badeværelser i boligen? Eller en helt ny stil?

Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Hos Murerfirmaet HP Jensen har vi stor erfaring med at få renovering af badeværelse til at passe med vores kunders ønsker. Hvad enten du ønsker en stilren eller mere sprudlende løsning, kan vi tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med modernisering af badeværelse.

I trygge hænder hos dit lokale murerfirma

Vi har respekt for dit hjem og ved godt, det er en tillidssag at lukke håndværkere ind. Når vi skal udføre din badeværelsesrenovering, er det vigtigt for os, du føler dig i trygge hænder fra start til slut, og det gør vi alt for at sikre. Derfor et vi bl.a. medlem af BygGaranti – din sikkerhed for et veludført stykke arbejde.

Få et tilbud på din renovering af badeværelse eller opsætning af fliser her

Hvad koster renovering af badeværelse? Hvis du ønsker at høre mere om vores priser eller måske vores kompetencer inden for montage af apparater, opsætning af fliser eller øvrige ydelser, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så snart vi kender mere til omfanget af din badeværelsesrenovering.

Kontakt os på telefon 39 90 53 39 eller e-mail HP@murer-jensen.dk for et uforpligtende tilbud og en god pris. Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket