Få mere plads til hverdagen med ombygning af hus

Går du og overvejer en ombygning, kan vores dygtige medarbejdere være behjælpelige. Murerfirmaet HP Jensen tilbyder både ombygning og opførelse af tilbygning i og omkring Hellerup, Charlottenlund, Gentofte og det øvrige Nordsjælland.

Vores faguddannede murere har stor erfaring inden for ombygning af hus inklusive køkken- og badeværelsesrenovering, så har du brug for hjælp, er det et oplagt valg at få os med på dit næste byggeprojekt.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder professionel sparring og hjælp til inspiration

Mangler I plads derhjemme, trænger køkkenet eller badet til en kærlig hånd? Der er mange gode muligheder, når det gælder renovering af et gammelt hus, men det kan være svært at finde ud af, hvad det rigtige er for jeres familie. Vi tilbyder rådgivning og sparring i forbindelse med ombygning af hus, så vi i fællesskab kan finde en løsning, der både matcher jeres drømme – og jeres budget.

Vi har erfaring med såvel almindelige som mere avancerede ombygninger, så du skal ikke tøve med at fortælle os om dine tanker. I løbet af de sidste par år har vi f.eks. udført ombygning af 70’er huse for familier, der gerne ville have noget mere moderne.

Lad os stå for totalentreprisen ved ombygning af hus

Murerfirmaet HP Jensen tager gerne totalentreprisen på din ombygning af hus. Det vil sige, at vi samler trådene, sørger for at finde håndværkere inden for de forskellige faggrupper m.v. Det hele sker naturligvis i samråd med dig, men vi har overblikket og er de eneste, du skal tænke på at have kontakt med.

Det letter processen for dig, så du ikke behøver at gøre andet end at glæde dig til det færdige resultat.

Vil du have et tilbud på din ombygning af hus?

Ønsker du at høre mere om vores priser på ombygning af hus, kompetencer eller øvrige ydelser? Så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, når vi har hørt mere om projektets omfang.

Kontakt os allerede i dag på telefon 39 90 53 39 eller e-mail HP@murer-jensen.dk for et tilbud din renovering af hus!

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket