Totalentreprise i forbindelse med dit murerprojekt

Skal du have bygget en tilbygning eller en ombygning, skal facaden eller badeværelset renoveres, eller har du en anden større opgave, kan det være en rigtig god ide at få den varetaget i en totalentreprise.

Hos Murerfirmaet HP Jensen har vi mange års erfaring som totalentreprenør i forbindelse med mureropgaver, og vi står også klar til at varetage lige netop din totalentreprise, uanset om du drømmer om en renovering af badeværelse i dit hus eller din lejlighed, eller om du skal have udført en anden større opgave, der involverer en dygtig murer.

Vi holder til i Dyssegård, og vi løser derfor mange opgaver for kunder i Gentofte, Charlottenlund, Hellerup og omegn, men vi varetager også totalentrepriser for kunder i resten af Storkøbenhavn.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er en totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, hvor det eneste du skal gøre, er at skrive under på en kontrakt, så klarer den valgte totalentreprenør resten. Det betyder blandt andet, at totalentreprenøren har det samlede overblik over hele projektet samt har kontakten til:

Arkitekter

Ingeniører

Byggekonstruktører

Underentreprenører

Vi har styr på alt ved totalentreprise

Du slipper dermed for at bruge tid på at koordinere arbejdet mellem de forskellige håndværkergrupper, der typisk er involveret i en større bygge- eller renoveringsopgave.

Kontakt os og hør mere eller indhent en pris på dit projekt

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge en totalentreprise, eller har du en opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 39 90 53 39, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail HP@murer-jensen.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket