​Facaderenovering med fokus på kvalitet

Hos Murerfirmaet HP Jensen klarer vi alle opgaver inden for facaderenovering, herunder nye fuger, isolering af huse ind- og udvendigt, spartling og pudsning og oppudsning. Vi klarer renovering af facade i Gentofte, Charlottenlund samt hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Effektiv facaderenovering til private og erhverv

Når man ankommer til en bygning, er facaden noget af det første, man ser. Derfor er det vigtigt, at den ser pæn og vedligeholdt ud. Både hvis det er dit eget hjem, eller hvis det er en virksomhed, hvor medarbejdere og kunder skal færdes.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fokus på helheden inden for facaderenovering

Når du lader os stå for renovering af din bygnings facade, kan du være sikker på et resultat, hvor helheden er tænkt ind. Facaden skal naturligvis passe sammen med bygningens arkitektoniske stil, og her får du gavn af vores mangeårige erfaring inden for facaderenovering samt totalentreprise.

Kvalitet og god service – hver gang

Enhver murer fra HP Jensen har fokus på kvalitet, god service og levering til tiden. Det er nogle værdier, som ligger vores murerfirma meget nært. Det er fordi vi ønsker, at vores kunder har en god oplevelse, hver gang vi udfører en opgave for dem.

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Hvad koster facaderenovering? Lad os høre mere om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på det stykke arbejde, der skal udføres. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser eller ydelser, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 39 90 53 39 eller fang os på mail HP@murer-jensen.dk for at høre mere om vores kompetencer inden for renovering af facade. Vi giver altid en fair pris!

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket