Murerfirma Gentofte & Charlottenlund - God service & høj kvalitet

​Hos Murerfirmaet HP Jensen udfører vi alsidigt murerarbejde, herunder tilbygninger, ombygninger og reparationsarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler. 

Murerfirma med fokus på kvalitet og service

Som murerfirma lægger vi stor vægt på høj kvalitet og god service, og vi sætter en ære i at levere resultater, hvor der på alle måder er kredset om murerhåndværket. 

Vores faguddannede medarbejdere har en stor håndværksmæssig kunnen, som kommer til syne i alle dele af arbejdsprocessen. 

Lige fra den første dialog med dig til selve udførelsen af projektet og den afsluttende gennemgang.

Effektivt murerarbejde

Vi er et murerfirma, der kører i både Gentofte, Charlottenlund og hele Storkøbenhavn. Hos Murerfirmaet HP Jensen har vi stor forståelse for, at man ønsker byggeopgaven udført hurtigst muligt. Derfor arbejder vi altid effektivt – naturligvis uden at gå på kompromis med det gode resultat.

Ønsker du at hører mere om, hvad vi som murerfirma kan tilbyde i Gentofte og Charlottenlund, er du velkommen til at ringe på 39 90 53 39 eller til at skrive på HP@murer-jensen.dk

Har du en forspørgsel på en opgave?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket