Microcement gulv på badeværelse og i bryggers

Er du blevet træt af at kigge på de klassiske fliser og klinker på badeværelset, i bryggerset eller andre stedet i boligen, og kunne du tænke dig en mere rå og moderne løsning? Så kan microcement være det helt rette valg for dig. Rigtig mange vælger i dag at få lagt et microcement-gulv på badeværelset, men det kan også lægges i bryggerset og andre steder i huset, hvis det ønskes.

Hos Murerfirmaet HP Jensen kan vi sikre dig en rigtig flot og rå løsning med microcement, der giver din indretning kant og personlighed. Vi løser blandt andet opgaver for kunder i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund og omegn samt hele det øvrige Storkøbenhavn.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Microcement-gulv i mange forskellige farver

Microcement kaldes også for microbeton, og det er en indfarvet cement, der kan lægges på stort set alle overflader. Det er dog særligt populært på gulvet i badeværelset eller bryggerset. En af de helt store fordele ved et microcement-gulv er, at det kan fås i rigtig mange forskellige farver, og du kan således få lige præcis det look, du drømmer om.

Hvad koster microcement?

Der er meget stor forskel på, hvor meget microcement koster, idet vores priser blandt andet afhænger af: 

Hvor mange m2 microcement-gulv du ønsker

Om der er nogle særlige forhold, der gør sig gældende

Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven

Vi tilbyder dog en attraktiv m2 pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget dit nye microcement-gulv kommer til at koste.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit microcement-gulv

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det microcement-gulv, du drømmer om? Vi tilbyder også opsætning af fliser. Så kontakt os allerede i dag på telefon 39 90 53 39 eller e-mail HP@murer-jensen.dk

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket