Murerarbejde udføres med mange års erfaring

Skal facaden eller badeværelset renoveres, skal huset ombygges eller bygge større, eller har du en anden opgave for en murer, så står vi hos Murerfirmaet HP Jensen klar til at udføre opgaven for dig. Vi udfører murerarbejde for private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner i blandt andet Hellerup, Gentofte, Charlottenlund og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Storkøbenhavn.

Solidt murerarbejde i høj kvalitet

Vores murerfirma har eksisteret siden 1994, og vi har dermed rigtig mange års erfaring inden for murerarbejde. Det er din sikkerhed for, at vi tilbyder service i topklasse og udfører solidt håndværk. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller vores gode service, når vi udfører en opgave for vores kunder.

Interesseret i et gratis tilbud? 

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster murerarbejde?

Vores priser på murerarbejde varierer fra opgave til opgave, idet de blandt andet afhænger af, hvilken opgave du skal have udført. Vi varetager blandt andet følgende opgaver: 

Vinduer og døre

Forsikringsskader

Ejendomsservice

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste, udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til opgavens karakter, omfang og dine ønsker.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din mureropgave

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan varetage, og hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på.

Du kan enten ringe til os på telefon 39 90 53 39, men du kan også skrive til vores e-mail HP@murer-jensen.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller en pris på dit murerarbejde inden for ganske kort tid.

Har du spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet HP Jensen

Mesterlodden 15A

2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

CVR: 17410334

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket