​Renovering af badeværelse - Vi klarer renoveringen i Gentofte & Charlottenlund

Vi er eksperter inden for renovering af badeværelse. Vi klarer renoveringen i både Gentofte, Charlottenlund og resten af Storkøbenhavn.

Helheden inden for renovering af badeværelse

Især når det kommer til renovering badeværelse, som er et af de rum, vi opholder os meget i, er det vigtigt, at hele rummet hænger sammen. Stil, funktionalitet og æstetisk finish skal danne en helhed for at få rummet til at virke bedst muligt.

Hos Murerfirmaet HP Jensen har vi stor erfaring med at få renovering af badeværelse til at passe med vores kunders ønsker. Hvad enten du ønsker en stilren eller mere sprudlende løsning, kan vi tilbyde professionel rådgivning. Læs mere om vores murerfirma - klik her

I trygge hænder

Vi har respekt for dit hjem og ved godt, det er en tillidssag at lukke håndværkere ind. Når vi skal udføre din renovering af badeværelset i Gentofte eller Charlottenlund, er det vigtigt for os, du føler dig i trygge hænder fra start til slut, og det gør vi alt for at sikre. Kontakt os på telefon 39 90 53 39 eller e-mail HP@murer-jensen.dk for et uforpligtende tilbud.

HVEM ER VI?

Murerfirmaet HP Jensen

CVR:17410334

KONTAKT OS

Telefon: 39 90 53 39

E-mail: HP@murer-jensen.dk

FIND VEJ

Søborg Hovedgade 3
​2870 Dyssegård

PARTNERE

Dansk byggeri

Danaweb A/S​